Hinnasto

SUUNNITTELUPAKETIT:

Kaikkia alla olevia paketteja edeltää tarjouskäynti. Alla kokonaisuuksien (sisältää kaikki seuraavat osa-alueet: pintamateriaali- ja värisuunnitelman, valaistussuunnitelman, tilasuunnitelman ja tekstiilisuunnitelman) esimerkkihintoja. Yleensä suunnitelma koostuu monesta eri osa-alueesta, mutta voi myös koostua vain yhdestä alueesta, esim. valaistussuunnittelusta.

TARJOUSKÄYNTI

Tarjouskäynnillä käydään läpi suunniteltava kohde ja suunnitelman laajuus, tarpeet ja toiveesi tilan suhteen, tottumuksia ja käytäntötapoja tilassa. Tarjouskäynnin jälkeen saat tarkemman tarjouksen kohteen suunnittelun hinnasta sähköpostitse tai postitse. Tarjous ei sisällä suunnitelmaa, eikä suunnittelua aloiteta ennen tarjouksen hyväksymistä. Hyväksyessäsi tarjouksen edetään suunnitelman tekoon. Tarjouksen voi myös hylätä, jolloin sopimusta ei synny.

Hinta: 50€ /kerta. (Summa hyvitetään suunnittelupalvelun oston yhteydessä).

KEITTIÖ

Keittiösuunnittelupaketti sisältää kiinteiden- ja irtokalusteiden sijoittelun ja valinnan. Suunnittelussa huomioidaan tilan ja kalusteiden toiminnallisuus ja käyttötarkoitus. Valaistussuunnitelman, jossa määritellään valaisimet ja valaisinpisteiden sijoittelu. Valitaan sopivat pintamateriaalit ja kokonaisuuteen sopivat värit . Valitaan kohteeseen sopivat matot, verhot ja koristetekstiilit. Keittiösuunnitelma sisältää yhden tarjouksen keittiöstä keittiöliikkeestä, pohjapiirustuksen ja tarvittavat seinäkuvat (projektiot) mahd. tarjousten hakua ja remontin tekoa varten, listauksen kalusteista, hinnoista, materiaaleista ja valaisimista.

Hinta: 1400€ /suunnitelma (sis. alv. 24%). Hinta sisältää 20h. Ylimeneviltä tunneilta 30€/h.

KYLPYHUONE & SAUNA

Kylpyhuone- ja saunasuunnittelupaketti sisältää kiinteiden- ja irtokalusteiden sijoittelun ja valinnan. Suunnittelussa huomioidaan tilan ja kalusteiden toiminnallisuus ja käyttötarkoitus. Valaistussuunnitelman, jossa määritellään valaisimet ja valaisinpisteiden sijoittelu. Valitaan sopivat pintamateriaalit ja kokonaisuuteen sopivat värit . Valitaan kohteeseen sopivat tekstiilit. Suunnitelma sisältää pohjapiirustuksen ja tarvittavat seinäkuvat (projektiot) remontin tekoa varten, listauksen kalusteista, hinnoista, materiaaleista ja valaisimista.

Hinta: 1050€ /suunnitelma (sis. alv. 24%). Hinta sisältää 15h. Ylimeneviltä tunneilta 30€/h.

OLOHUONE

Olohuonesuunnittelupaketti sisältää kiinteiden- ja irtokalusteiden sijoittelun ja valinnan. Suunnittelussa huomioidaan tilan ja kalusteiden toiminnallisuus ja käyttötarkoitus. Valaistussuunnitelman, jossa määritellään valaisimet ja valaisinpisteiden sijoittelu. Valitaan sopivat pintamateriaalit ja kokonaisuuteen sopivat värit . Valitaan kohteeseen sopivat tekstiilit. Suunnitelma sisältää pohjapiirustuksen ja tarvittavat seinäkuvat (projektiot) remontin tekoa varten, listauksen kalusteista, hinnoista, materiaaleista ja valaisimista.

Hinta: 700€ /suunnitelma. (sis. alv. 24%). Hinta sisältää 10h. Ylimeneviltä tunneilta 30€/h.

YKSIÖ

Yksiön suunnittelupaketti sisältää keittiösuunnitelman, kiinteiden- ja irtokalusteiden sijoittelun ja valinnan. Suunnittelussa huomioidaan tilan ja kalusteiden toiminnallisuus ja käyttötarkoitus. Valaistussuunnitelman, jossa määritellään valaisimet ja valaisinpisteiden sijoittelu. Valitaan sopivat pintamateriaalit ja kokonaisuuteen sopivat värit . Valitaan kohteeseen sopivat matot, verhot ja koristetekstiilit. Suunnitelma sisältää pohjapiirustuksen ja tarvittavat seinäkuvat (projektiot) remontin tekoa varten, listauksen kalusteista, hinnoista, materiaaleista ja valaisimista.

Hinta: 1750€ /suunnitelma (sis. alv. 24%). Hinta sisältää 25h. Ylimeneviltä tunneilta 30€/h.

NELIÖ

Neliön suunnittelupaketti sisältää keittiösuunnitelman, kiinteiden- ja irtokalusteiden sijoittelun ja valinnan. Suunnittelussa huomioidaan tilan ja kalusteiden toiminnallisuus ja käyttötarkoitus. Valaistussuunnitelman, jossa määritellään valaisimet ja valaisinpisteiden sijoittelu. Valitaan sopivat pintamateriaalit ja kokonaisuuteen sopivat värit . Valitaan kohteeseen sopivat matot, verhot ja koristetekstiilit. Suunnitelma sisältää pohjapiirustuksen ja tarvittavat seinäkuvat (projektiot) remontin tekoa varten, listauksen kalusteista, hinnoista, materiaaleista ja valaisimista.

Hinta: 3150€ /suunnitelma (sis. alv. 24%). Hinta sisältää 45h. Ylimeneviltä tunneilta 30€/h.

Kommentointi on suljettu.